Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

Projekti eVIVA me trajnim online

Projekti eVIVA me trajnim online

Në kuadër të projektit eVIVA, koordinatorja e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Dr.Diturije Ismaili, organizoi një trajnim online me stafin akademik dhe studentët në lidhje me metodologjinë e Nivelit 5, platformat, kornizat didaktike, materialet online dhe offline. Share it with your Read More ... ...
UNT dënon veprimet  që synojnë të  fshehin gjurmët e shtëpisë së Nënës Terëzë

UNT dënon veprimet që synojnë të fshehin gjurmët e shtëpisë së Nënës Terëzë

Shkup, 15.05.2020 Drejtoria Rektoriale e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup,  në mbledhjen e zhvilluar dje, më datë 14.05.2020 diskutoi lidhur me intervenimet e fundit të Qytetit të Shkupit dhe përmes kësaj informate deri tek mediat ‘i cilëson si të palejueshme  veprimet respektivisht Read More ... ...
Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës

9.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës 🇪🇺 Ashtu siç gjindet ky union i unifikuar, me shpresë që unifikimi mbarëkombëtar të na gjejë në Evropën e Bashkuar në ekonomi dhe zhvillimet Read More ... ...
UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” REALIZON ME SUKSES PROGRAMIN ME MËSIMIN ‘ONLINE’

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” REALIZON ME SUKSES PROGRAMIN ME MËSIMIN ‘ONLINE’

07.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza”, në Shkup, nisi me ligjëratat në distancë (mësim ‘online’) në të gjitha fakultetet, që nga fillimi i pandemisë, duke i falënderuar kuadrit profesional, respektivisht stafit të ri, në moshë, me shkathtësi të mirëfillta në lëmin Read More ... ...
FILLOI PARAQITJA PËR REGJISTRIM ONLINE NË UNT

FILLOI PARAQITJA PËR REGJISTRIM ONLINE NË UNT

UNT FILLOI REGJISTRIMET E STUDENTËVE TË RINJ Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup informon të gjithë maturantët dhe të rinjtë se kanë filluar regjistrimet online për të gjitha programet studimore në UNT. Regjistrimet online mund të bëhen në linkun më poshtë: Read More ... ...
3  MAJI DITA E LIRISË SË SHPREHJES

3 MAJI DITA E LIRISË SË SHPREHJES

03.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup kujton ditën botërore të Lirisë së Shprehjes e cila shënohet çdo vit për të kujtuar se liria e shprehjes është e drejtë themelore njerëzore dhe se liria e shprehjes ngelë shtyllë e rëndësishme Read More ... ...
URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

01.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron të gjithë pedagogët e saj, kuadrin administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e këtij tempulli Universitar ditën ndërkombëtare të punës, 1 Maji! Në esencë kjo ditë i dedikohet Read More ... ...
NJOFTIM

NJOFTIM

Në postën tuaj elektronike do keni mundësinë që të jepni vlerësimet tuaja të sinqerta për kuadrin ligjërues respektivisht, në kuadër të vlerësimit të mësimdhënies online në fakultetet e Universitetit “Nënë Tereza” – Shkup, me ndihmën e këtij pyetësori ju mund Read More ... ...
UNT BOTOI DY NUMRAT  E VËLLIMIT TË TRETË TË REVISTËS SHKENCORE “SEEJSD”

UNT BOTOI DY NUMRAT E VËLLIMIT TË TRETË TË REVISTËS SHKENCORE “SEEJSD”

Shkup, 30.04.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup botoi dy numrat e vëllimit të tretë të revistës shkencore “Revista e Evropës Juglindore për Zhvillimin e Qëndrueshëm” (SEEJSD) që është një revistë vjetore që botohet nga Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup. Read More ... ...
STUDENTËT E UNT-SË SHPALOSIN USHTRIME PËR AKTIVITETE FIZIKE GJATË PANDEMISË COVID19 NË TVM2

STUDENTËT E UNT-SË SHPALOSIN USHTRIME PËR AKTIVITETE FIZIKE GJATË PANDEMISË COVID19 NË TVM2

Studentët e UNT-së, Programi Studimor Sport dhe shkenca sportive shpalosin aktivitetet për ushtrime fizike çdo dite të javës në emisionin e mëngjesit pranë TVM2 me fillim në ora 8:00. Ritransmetimi i emisionit “MIRËMËNGJESI” jepet edhe në orët e pasdites me Read More ... ...
Anketë për vlerësimin e mësimdhënies online në UNT

Anketë për vlerësimin e mësimdhënies online në UNT

Të nderuar STUDENTË, Në kuadër të vlerësimit të procesit mësimor në fakultetet e Universitetit “Nënë Tereza” – Shkup, me ndihmën e këtij pyetësori ju mund të vlerësoni kënaqësinë tuaj për cilësinë e mësimdhënies nga profesorët dhe asistentët tuaj për secilën lëndë Read More ... ...
UNT-SË I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, KALTRINA ZEKOLLI SHAQIRI DOKTORON NË UNIVERSITETIN “SHËN QIRILI DHE METODI” NË SHKUP

UNT-SË I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, KALTRINA ZEKOLLI SHAQIRI DOKTORON NË UNIVERSITETIN “SHËN QIRILI DHE METODI” NË SHKUP

Shkup, 15 prill 2020 – Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup tani më i shtohet dhe një doktor shkencash, docentja Kaltrina Zekolli Shaqiri nga Fakulteti i Shkencave Sociale pranë UNT-së, mbrojti me sukses disertacionin e doktoraturës online në drejtimin civil, me Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn