Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

UNT prezantoi programet studimore para maturantëve të shkollës së mesme ekonomike “Arseni Jovkov”

UNT prezantoi programet studimore para maturantëve të shkollës së mesme ekonomike “Arseni Jovkov”

Karvani promovues i UNT-së sot u mirëprit nga maturantët e shkollës së mesme ekonomiko-juridike në Shkup “Arseni Jovkov”, të cilët shprehën interesim të jashtëzakonshëm për të studiuar në fakultetet e këtij institucioni të arsimimit sipëror tani më të etabluar në Read More ... ...
Në FSHT u zhvillua trajnimi: “Shkathtësitë për sukses – Youth Empowered”

Në FSHT u zhvillua trajnimi: “Shkathtësitë për sukses – Youth Empowered”

Sot në hapësirat e Fakultetit të shkencave teknike pranë UNT-së, drejtori i Qendrës për menaxhment konsalting, arsim dhe trajnime – MOTIVA, z. Zoran Kostovski zhvilloi trajnim njëditor me studentët dhe maturantët me temë: “Shkathtësitë për sukses – Youth Empowered”. Qëllimi Read More ... ...
Prezantim nga Organizata Filozofike dhe Kulturore “Akropoli i Ri”

Prezantim nga Organizata Filozofike dhe Kulturore “Akropoli i Ri”

Organizata Filozofike dhe Kulturore “Akropoli i Ri” sot realizoi prezantim të hapur mbi qendrën “Akropoli i Ri” për të gjithë studentët e Universitetit “Nënë Tereza”. “Akropoli i Ri” është një qendër mbarëbotërore për kulturë, filozofi dhe vullnetarizëm. Në Shkup ekziston qe Read More ... ...
UNT BËHET ME QENDËR PËR INOVACIONE

UNT BËHET ME QENDËR PËR INOVACIONE

Rektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. dr. Aziz Pollozhani së bashku me Drejtorin ekzekutiv të Fondacionit Albiz, Besir Dernjani, përfaqësuesen e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup, znj. Virve Vimpari dhe drejtorin e Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Read More ... ...
UNT NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME AGJENCINË PËR ZBATIMIN E GJUHËS SHQIPE

UNT NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME AGJENCINË PËR ZBATIMIN E GJUHËS SHQIPE

Sekretari i Përgjithshëm i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, m-r Bujar Kajolli morri pjesë në Konferencën Shkencore për Ditën e gjuhës amtare, të organizuar nga Agjencia për Zbatimin e Gjuhës të Republikën e Maqedonisë së Veriut. Gjatë konferencës Sekretari i Read More ... ...
PEDAGOGË DHE STUDENTË TË UNT-SË MORRËN PJESË NË DEBATIN PËR TË RINJË “EDUKIMI MEDIATIK”

PEDAGOGË DHE STUDENTË TË UNT-SË MORRËN PJESË NË DEBATIN PËR TË RINJË “EDUKIMI MEDIATIK”

Pedagogë dhe studentë të UNT-së morrën pjesë në debatin për të rinjë “Edukimi – alfabetizmi mediatik”, që u zhvillua në Shkollën e mesme ‘Zef Lush Marku’’ në Shkup , si pjesë e projektit “Fuqizimi i qëndrueshmërisë kundër ekstremizmit të dhunshëm Read More ... ...
FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE PRANË UNT-SË, NËNSHKRUAN MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME QENDRËN E KONTROLLIT TEKNIK ‘VIA’ NË SHKUPP

FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE PRANË UNT-SË, NËNSHKRUAN MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME QENDRËN E KONTROLLIT TEKNIK ‘VIA’ NË SHKUPP

Në hapësirat e Qendrës së kontrollit teknik ‘VIA’ në Shkup, dekani i Fakultetit të Shkencave Teknike, pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. Asoc. Dr. Agim Mamuti i shoqëruar nga prodekanet Doc. Dr. Olivera Petrovska dhe Doc. Dr. Teuta Jusufi-Zenku, Read More ... ...
REKTORI POLLOZHANI MORRI PJESË NË SHËNIMIN E 50 VJETORIT TË UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA

REKTORI POLLOZHANI MORRI PJESË NË SHËNIMIN E 50 VJETORIT TË UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA

Rektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. Dr. Aziz Pollozhani qëndroi për vizitë pune në Prishtinë, ku morri pjesë shënimin e 50-vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Ky manifestim jubilar, u shënua me shumë aktivitete, filluar Read More ... ...
UNIVERSITETI ‘NËNË TEREZA’ ZHVILLOI SEMINAR PËR AKREDITIMET DHE PROGRAMET E REJA STUDIMORE

UNIVERSITETI ‘NËNË TEREZA’ ZHVILLOI SEMINAR PËR AKREDITIMET DHE PROGRAMET E REJA STUDIMORE

 Universiteti ‘Nënë Tereza’ zhvilloi Seminar për stafin akademik, ku morrën pjesë profesorë, asistentë dhe demonstratorë të UNT-së, me ç’ rast nga ekspertë të huaj dhe vendas u ligjerua për akreditimet dhe programet e reja studimore në UNT. Rektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. Read More ... ...
STUDENTËT E MEKATRONIKËS PREZANTUAN  PAJISJE TË PRODHUAR NGA VETË ATA

STUDENTËT E MEKATRONIKËS PREZANTUAN PAJISJE TË PRODHUAR NGA VETË ATA

Studentët e Mekatronikës të vitit të 3-të pranë Universitetit ‘’Nënë Tereza’’ në Shkup prezantuan sot një pajisje për bluarje dhe përzierje, të dizajnuar dhe realizuar nga vetë ata. Studentët e vitit të 3-të, drejtimi Mekatronikë nën mentorimin e Prof. Dr. Read More ... ...
UNT ME AKTIVITETE HULUMTUESE

UNT ME AKTIVITETE HULUMTUESE

Anëtarët e ekipit hulumtues të projekti #EVIVA nga Universitetet “Nënë Tereza” dhe “Shën Kirili dhe Metodi” nga Shkupi, u takuan me përfaqësuesit e Agjencisë Kombëtare për Programe Arsimore Evropiane dhe Mobilitet në Maqedonin e Veriut, Gjatë takimit u shkëmbyen informacione të dobishme Read More ... ...
MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË UNIVERSITETIN ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP

MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË UNIVERSITETIN ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP

Shkup, 22 janar 2020 Sot në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Teknike të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, kandidati për magjistër në drejtimin ‘Inxhinieri ekonomike dhe menaxhment’, Onur Bekiri, me sukses mbrojti temën e parë të magjistraturës në këtë fakultet, që Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn