Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

UNT DORËZOI MASKAT MBROJTËSE NË KLINIKËN PËR SËMUNDJE INFEKTIVE DHE INSTITUTIN PËR SHËNDET PUBLIK

UNT DORËZOI MASKAT MBROJTËSE NË KLINIKËN PËR SËMUNDJE INFEKTIVE DHE INSTITUTIN PËR SHËNDET PUBLIK

Shkup, 08.04.2020 – Në shenjë mirënjohje për punën e jashtëzakonshme dhe të palodhshme që po bëjnë punëtorët shëndetësor, gjatë kushteve dhe rrethanave që i imponoi Pandemia Covid19, Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, sot në Klinikën për sëmundje infektive dhe në Read More ... ...
UNT UA URON 7 PRILLIN – DITËN E PUNËTORËVE SHËNDETËSORË ME DHURIMIN E MASKAVE MBROJTËSE

UNT UA URON 7 PRILLIN – DITËN E PUNËTORËVE SHËNDETËSORË ME DHURIMIN E MASKAVE MBROJTËSE

Shkup, 07.04.2020 Duke u nisur nga rrethanat e pazakonta që i imponoi Pandemia Covid19, këtē vit Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, në shenjë mirënjohje për punën e jashtë- zakonshme dhe të palodhshme që po bejnë punëtorët shëndetësorë, sot u dhuruan Read More ... ...
PROREKTORI RIZVAN SULEJMANI PJESË E DISKUTIMIT ONLINE PËR NDER TË DITËS SË NATO-s

PROREKTORI RIZVAN SULEJMANI PJESË E DISKUTIMIT ONLINE PËR NDER TË DITËS SË NATO-s

Nesër, e hënë, 06 prill, me fillim nē orën 11.00 Këndi Amerikan në Shkup, në bashkëpunim me Fakultetin e Sigurisë në Shkup, organizon diskutim nga distanca, online, për nder të 4 Prillit – datës së themelimit të Organizatës së Traktatit Read More ... ...
Mbrojtje sekondare edhe në UNT në ndihmë të punëtorëve shëndetësor

Mbrojtje sekondare edhe në UNT në ndihmë të punëtorëve shëndetësor

Universiteti Nënë Tereza dizajnon dhe prodhon mbrojtëse për punëtor shëndetësor. Në mbështetje të aktiviteteve për lehtësimin e ballafaqimin me pandemin Covid 19, pedagogët e Fakultetit Teknik në bashkëpunim me kolegët e tyre nga Prishtina dhe Tirana dizajnuan dhe filluan të Read More ... ...
RIKUJTIM – VAZHDON MËSIMI ON-LINE NË UNT

RIKUJTIM – VAZHDON MËSIMI ON-LINE NË UNT

Informohen të gjithë studentët se në UNT vazhdon mësimdhënia on-line nëpërmejt platformave Google classroom dhe Google meet. Të gjithë profesorët dhe asistentët ligjëratat e tyre i mbajnë në orarin e rregullt, i cili është i shpallur edhe në web faqen Read More ... ...
NË UNIVERSITETIN ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP VIJON PROCESI ARSIMOR PËRMES PLATFORMËS ONLINE

NË UNIVERSITETIN ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP VIJON PROCESI ARSIMOR PËRMES PLATFORMËS ONLINE

Universiteti ‘Nënë Tereza’ nē Shkup vijon procesin arsimor edhe në kushtet të jashtëzakonshme, të imponuara nga paraqitja e COVID19, që u përhap në gjithë globin. Drejtoria Rektoriale në mbledhjet e jashtëzakonshme të zhvilluara përmes konferencave online, ka miratuar konkluzë për Read More ... ...
Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh

DERI TE:STAFI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV I UNIVERSITETIT DHE STUDENTËT LËNDA: KONKLUZA NGA MBLEDHJA E 25 e DREJTORISË REKTORIALE (MBLEDHJE E JASHTËZAKONSHME) Të nderuar, Në mbledhjen e 25-të të Drejtorisë rektoriale të mbajtur me datë 12.03.2020, u miratuan konkluzat si në Read More ... ...
NJOFTIM PËR NDËRPRERJE TË PROCESIT ARSIMOR

NJOFTIM PËR NDËRPRERJE TË PROCESIT ARSIMOR

Në përputhje me Vendimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të miratuar në seancën e saj të 15-të, të mbajtur mе datë 10.03.2020, (https://vlada.mk/node/20446), për marrjen e masave për parandalimin e përhapjes së Coronavirusit (COVID-19), vendim i marrë Read More ... ...
PËRFQËSUES TË FONDIT PËR INOVACIONE DHE ZHVILLIM TEKNOLOGJIK SOT ZHVILLUAN SESION INFORMUES PARA STUDENTËVE TË UNT-SË

PËRFQËSUES TË FONDIT PËR INOVACIONE DHE ZHVILLIM TEKNOLOGJIK SOT ZHVILLUAN SESION INFORMUES PARA STUDENTËVE TË UNT-SË

Përfaqësues të Fondit për Inovacione dhe Zhvillim teknologjik në bashkëpunim me Qendrën për Inovacione, të themeluar kohë më parë në UNT, sot zhvilluan sesion informues para studentëve të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, ku informuan për instrumentin mbështetës që ky Read More ... ...
UNT NËNSHKROI DEKLARATËN PËR BASHKËPUNIM ME TË GJITHA UNIVERSITET SHQIPTARE NË SUAZA TË KONFERENCËS NË KORÇË ME TEMË “UNIVERSITETET SHQIPTARE PËRBALLË SFIDAVE TË HAPËSIRËS EVROPIANE TË ARSIMIT TË LARTË”

UNT NËNSHKROI DEKLARATËN PËR BASHKËPUNIM ME TË GJITHA UNIVERSITET SHQIPTARE NË SUAZA TË KONFERENCËS NË KORÇË ME TEMË “UNIVERSITETET SHQIPTARE PËRBALLË SFIDAVE TË HAPËSIRËS EVROPIANE TË ARSIMIT TË LARTË”

Prorektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof.Dr. Bekim Fetaji dhe Dekani i Fakulteti të Shkencave Sociale Prof.Dr. Sunaj Raimi si dhe anëtari i senatit Prof.Dr. Mustafa Ibrahimi përfaq;suan UNT-në dhe morën pjesë në Korçë, në Konferencën e II-të të Read More ... ...
UNT MERR PJESË NË TAKIMIN E RADHËS NË KUADËR TË PROJEKTIT e-VIVA, MBAJTUR NË UNIVERSITETIN E DUISBURG-ESSEN, GJERMANI

UNT MERR PJESË NË TAKIMIN E RADHËS NË KUADËR TË PROJEKTIT e-VIVA, MBAJTUR NË UNIVERSITETIN E DUISBURG-ESSEN, GJERMANI

Universiteti “Nënë Tereza” si pjesë e konsorciumit prej 16 partnerësh në themelimin dhe implementimin e projektit ndërkombëtar e-VIVA (Enhancing and Validating servIce related competences in Versatile learning environments in Western BAlkan Universities – Përmirësimi dhe vlerësimi i kompetencave të lidhura Read More ... ...
Dita e numrit PI – Gara matematikore shtetërore elektronike

Dita e numrit PI – Gara matematikore shtetërore elektronike

Departamenti i Matematikës në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup i bashkangjitet Unionit të Matematikanëve të Maqedonisë në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Matematikës DITA-PI e cila shënohet me 3.14. (14 Mars). Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Matematikës, 14 Mars Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn