Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

TEMA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË MIGRANTËVE KËTË VIT ËSHTË RI-IMAGJINIMI I LËVIZJES NJERËZORE

TEMA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË MIGRANTËVE KËTË VIT ËSHTË RI-IMAGJINIMI I LËVIZJES NJERËZORE

SHKUP/SASSARI DHJETOR 2020 Me rastin e 18 dhjetorit- Ditës Ndërkombëtare të Migrimit, studentët e programit studimor të dyfishtë Master në Menaxhim të Migrimeve pranë Universitetit të Sassarit kanë publikuar një Deklaratë të hapur lidhur me rëndësinë e çështjes së migrimit, Read More ... ...
CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS+

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS+

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS + ACTION 1: INDIVIDUAL MOBILITY FOR STUDENTS AND TEACHING STAFF for academic 2020/2021 year   The International Relations Office would like to kindly inform you that the “Call for Applications for Student and Read More ... ...
STUDENTI I UNT-së, ENDRIT RUSHITI SJELL NË PAH APLIKACIONIN E TRETË ME RRADHË PËR TË GJITHË PËRDORUESIT E PLATFORMËS “LINKEDIN”

STUDENTI I UNT-së, ENDRIT RUSHITI SJELL NË PAH APLIKACIONIN E TRETË ME RRADHË PËR TË GJITHË PËRDORUESIT E PLATFORMËS “LINKEDIN”

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟗.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎 – Stundenti i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës, dega Informatikë Endrit Rushiti, sjell një tjetër aplikacion tërheqës këtë herë ky aplikacion i’u dedikohet të gjithë përdoruesëve të platformës “LINKEDIN” Sa për rikujtim Read More ... ...
𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐔𝐀𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌𝐈 𝐌𝐄 𝐁𝐈𝐁𝐋𝐈𝐎𝐓𝐄𝐊Ë𝐍 𝐍𝐀𝐂𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐄 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟑.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎

𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐔𝐀𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌𝐈 𝐌𝐄 𝐁𝐈𝐁𝐋𝐈𝐎𝐓𝐄𝐊Ë𝐍 𝐍𝐀𝐂𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐄 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟑.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Bibliotekën nacionale universitare ‘Shën Klimenti i Ohrit’ në Shkup. Me këtë memorandum dy institucionet, në ineteres të përbashkët do të bashkëpunojnë në sferën e arsimit, sigurimin e analizave të nevojshme shkencore, Read More ... ...
STUDENTËT E SPORTIT PRANË UNT-SË NË TRAJNIM NË NATYRË

STUDENTËT E SPORTIT PRANË UNT-SË NË TRAJNIM NË NATYRË

Shkup, 30.11.2020 Studentët e Programit studimor “Sporti dhe shkencat sportive” nga Fakulteti i Shkencave Sociale pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, për shkak të gjendjes pandemike, për të evituar mundësinë e infektimit nga virusi Covid 19, lëndën e mbajnë në natyrëm, nëpër vendet e posaçme Read More ... ...
𝐔𝐫𝐢𝐦 𝐢 𝐑𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë, 𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐝𝐫. 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐏𝐨𝐥𝐥𝐨𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢 𝐩ë𝐫 𝟐𝟖 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 – 𝐃𝐢𝐭ë𝐧 𝐞 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫

𝐔𝐫𝐢𝐦 𝐢 𝐑𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë, 𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐝𝐫. 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐏𝐨𝐥𝐥𝐨𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢 𝐩ë𝐫 𝟐𝟖 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 – 𝐃𝐢𝐭ë𝐧 𝐞 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫

Të dashur studentë, Të nderuar mësimdhënës, Të dashur bashkëkombas, Këto ditë të ftohta nëntori, janë çastet më të mira për të reflektuar për të kaluarën tonë të lavdishme, për luftërat dhe betejat e shumta që zhvilluan për këtë ditë Pirro, Read More ... ...
𝐍Ë 𝐎𝐑𝐆𝐀𝐍𝐈𝐙𝐈𝐌 𝐓Ë 𝐔𝐍𝐓-𝐒Ë, 𝐏Ë𝐑 𝐇𝐄𝐑Ë 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍Ë 𝐕𝐄𝐍𝐃 𝐔 𝐙𝐇𝐕𝐈𝐋𝐋𝐔𝐀 𝐃𝐈𝐓𝐀 𝐄 𝐂𝐎𝐒𝐓-𝐢𝐭

𝐍Ë 𝐎𝐑𝐆𝐀𝐍𝐈𝐙𝐈𝐌 𝐓Ë 𝐔𝐍𝐓-𝐒Ë, 𝐏Ë𝐑 𝐇𝐄𝐑Ë 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍Ë 𝐕𝐄𝐍𝐃 𝐔 𝐙𝐇𝐕𝐈𝐋𝐋𝐔𝐀 𝐃𝐈𝐓𝐀 𝐄 𝐂𝐎𝐒𝐓-𝐢𝐭

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟎 Dita e Informacionit të COST-it (COST Info Day) këtë vit u zhvillua për herë të parë në Maqedoninë e Veriut, ndërsa nikoqir i saj është gjithashtu për herë të parë Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup. Konferenca, me Read More ... ...
𝐔𝐍𝐓 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐈 𝐌𝐄 𝐒𝐔𝐊𝐒𝐄𝐒 𝐊𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂Ë𝐍 𝐄 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍𝐃Ë𝐑𝐊𝐎𝐌𝐁Ë𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐎𝐍-𝐋𝐈𝐍𝐄 – “𝐌𝐈𝐆𝐑𝐈𝐌𝐈, 𝐋Ë𝐕𝐈𝐙𝐒𝐇𝐌Ë𝐑𝐈𝐀 𝐃𝐇𝐄 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗: 𝐈𝐌𝐏𝐋𝐈𝐊𝐈𝐌𝐄𝐓 𝐄 𝐓𝐀𝐍𝐈𝐒𝐇𝐌𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐓Ë 𝐀𝐑𝐃𝐇Ë𝐒𝐇𝐌𝐄

𝐔𝐍𝐓 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐈 𝐌𝐄 𝐒𝐔𝐊𝐒𝐄𝐒 𝐊𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂Ë𝐍 𝐄 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍𝐃Ë𝐑𝐊𝐎𝐌𝐁Ë𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐎𝐍-𝐋𝐈𝐍𝐄 – “𝐌𝐈𝐆𝐑𝐈𝐌𝐈, 𝐋Ë𝐕𝐈𝐙𝐒𝐇𝐌Ë𝐑𝐈𝐀 𝐃𝐇𝐄 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗: 𝐈𝐌𝐏𝐋𝐈𝐊𝐈𝐌𝐄𝐓 𝐄 𝐓𝐀𝐍𝐈𝐒𝐇𝐌𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐓Ë 𝐀𝐑𝐃𝐇Ë𝐒𝐇𝐌𝐄

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟐𝟎.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟎 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup ishte organizatore e konferencës së parë ndërkombëtare të organizuar on-line. Në situtatë të krizës globale nga COVID-19, kur e gjithë bota është para një sfide të madhe të ndryshimeve radikale në jetën Read More ... ...
UNT NË VIGJILJE TË KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE “MIGRIMI, MOBILITETI DHE KOVID-19: Implikimet aktuale dhe të ardhmes”

UNT NË VIGJILJE TË KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE “MIGRIMI, MOBILITETI DHE KOVID-19: Implikimet aktuale dhe të ardhmes”

Shkup, 16.11.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup do të realizon Konferencën Ndërkombëtare “MIGRIMI, MOBILITETI DHE COVID-19: Implikimet aktuale dhe të ardhmes” (“MIGRATION, MOBILITY AND COVID-19: CURRENT AND FUTURE IMPLICATIONS”) më 20.11.2020. Jemi dëshmitarë se kriza e shkaktuar nga virusi Read More ... ...
𝐔𝐍𝐓 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐦𝐞 𝐧𝐣ë 𝐝𝐨𝐤𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐞, 𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐗𝐡𝐞𝐥𝐢𝐥𝐢 𝐢 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤𝐨𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐏𝐡𝐃

𝐔𝐍𝐓 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐦𝐞 𝐧𝐣ë 𝐝𝐨𝐤𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐞, 𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐗𝐡𝐞𝐥𝐢𝐥𝐢 𝐢 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤𝐨𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐏𝐡𝐃

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟏𝟗 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟎 Stafit akademik të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, i shtohet dhe një doktor shkencash. Arta Xhelili nga Fakulteti i Shkencave Sociale pranë UNT-së, më datë 17 Nëntor  2020 mbrojti me sukses desirtacionin e doktoraturës online pranë Read More ... ...
𝐂𝐎𝐒𝐓 𝐈𝐍𝐅𝐎 𝐃𝐀𝐘 𝐏Ë𝐑 𝐇𝐄𝐑Ë 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍Ë 𝐌𝐀𝐐𝐄𝐃𝐎𝐍𝐈𝐍Ë 𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐔𝐓, 𝐇𝐎𝐒𝐓 𝐊Ë𝐓Ë 𝐕𝐈𝐓 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐄𝐓𝐈 ‘𝐍Ë𝐍Ë 𝐓𝐄𝐑𝐄𝐙𝐀’ 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏

𝐂𝐎𝐒𝐓 𝐈𝐍𝐅𝐎 𝐃𝐀𝐘 𝐏Ë𝐑 𝐇𝐄𝐑Ë 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐑Ë 𝐍Ë 𝐌𝐀𝐐𝐄𝐃𝐎𝐍𝐈𝐍Ë 𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐔𝐓, 𝐇𝐎𝐒𝐓 𝐊Ë𝐓Ë 𝐕𝐈𝐓 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐄𝐓𝐈 ‘𝐍Ë𝐍Ë 𝐓𝐄𝐑𝐄𝐙𝐀’ 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟎 COST Info Day (Dita e Informacionit të COST-it) këtë vit do të zhvillohet  në Maqedoninë e Veriut, ndërsa nikoqir do të jetë Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup. Konferenca online do të zhvillohet ditën e enjte, më  26 Read More ... ...
UNT ZHVILLOI KONFERENCËN E III-TË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE PËR INTERKULTURALIZMIN

UNT ZHVILLOI KONFERENCËN E III-TË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE PËR INTERKULTURALIZMIN

Shkup, 26.10.2020 – Nën masa të posaçme për mbrojtje nga virusi Covid19, sot Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, zhvilloi Konferencën e tretë shkencore ndërkombëtare për interkulturalizmin, me temë “Arsimi interkulturor”. Mirëseardhje në konferencë pjesëmarrësve u uruan rektori i UNT-së, prof.dr. Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn