Thirrje për punë praktike

logo VECTOR

Të nderuar, Në vazhdim do të gjeni informacion për programin për internship nga kompania Makedonski Telekom. Mundësi për aplikim kanë studentët nga të vitit II,III, IV, si dhe studentët në studime master. Të interesuarit mund të aplikojnë për një ose Read More …

𝐀𝐌𝐁𝐀𝐒𝐀𝐃𝐀 𝐄 𝐊𝐎𝐒𝐎𝐕Ë𝐒 𝐍𝐃𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐑Ë𝐍𝐉𝐎𝐇𝐉𝐄 𝐏Ë𝐑 𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈𝐍 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈

IMG_0299

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Rektori Prof. Dr. Aziz Pollozhani mirëpriti Ambasadorin e Republikës së Kosovës në RMV, Shkelqësinë e Tij Z. Gjergj Dedaj. Rektorit Pollozhani i’u nda mirënjohje nga Ambasada e Read More …

𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈 𝐏𝐫𝐨𝐟.𝐝𝐫. 𝐀𝐙𝐈𝐙 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐈 𝐓𝐀𝐊𝐈𝐌 𝐌𝐄 𝐙𝐕.𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐃𝐇𝐄 𝐋𝐈𝐃𝐇𝐉𝐄𝐕𝐄, 𝐳. 𝐁𝐄𝐊𝐈𝐌 𝐑𝐄𝐗𝐇𝐄𝐏𝐈

unt1

𝗦𝗵𝗸𝘂𝗽, 𝟭𝟲 𝗺𝗮𝗿𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟭 – Rektori Prof. dr. Aziz Pollozhani realizoi takim pune me zv. Ministrin e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi. Temë diskutimi ishte dhe çështja e kompleksit Universitar të hapësirës së re qe u dedikua Read More …

Open Day FSHI

Тë nderuar maturantë, Ju informojmë se më datë 𝟕 𝐏𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 (e mërkurë) në ora 𝟏𝟗:𝟎𝟎, Fakulteti i Shkencave të Informatikës organizon 𝐃𝐈𝐓Ë 𝐓Ë 𝐇𝐀𝐏𝐔𝐑 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄. Informacion rreth regjistrimit të studentëve të rinj në vitin akademik 2020/2021, për programet studimore Read More …

𝐄𝐤𝐢𝐩𝐢 𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 “𝐍ë𝐧ë 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐳𝐚” 𝐧ë 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩 𝐦𝐨𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝐩𝐮𝐧ë𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧ë 𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐮𝐚𝐫 𝐧ë 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë 𝐧𝐠𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐕𝐓𝐞𝐜𝐡!

VTECH meeting Tirana _1 (1)

𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë 𝟐𝟓-𝟐𝟔 𝐬𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Përshpejtimi i modernizimit të universiteteve në Ballkanin Perëndimor, duke përfshirë Teknologjitë Virtuale (Projekti VTech), ishte temë e punëtorisë që u organizua në Tiranë me temë ‘Shkëmbimi i hulumtimeve rajonale mbi përdorimin e AR/VR në metodologjitë Read More …