UNT BËHET ME QENDËR PËR INOVACIONE

DSC_0656

Rektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. dr. Aziz Pollozhani së bashku me Drejtorin ekzekutiv të Fondacionit Albiz, Besir Dernjani, përfaqësuesen e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup, znj. Virve Vimpari dhe drejtorin e Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Read More …

UNT ME AKTIVITETE HULUMTUESE

fotoooo

Anëtarët e ekipit hulumtues të projekti #EVIVA nga Universitetet “Nënë Tereza” dhe “Shën Kirili dhe Metodi” nga Shkupi, u takuan me përfaqësuesit e Agjencisë Kombëtare për Programe Arsimore Evropiane dhe Mobilitet në Maqedonin e Veriut, Gjatë takimit u shkëmbyen informacione të dobishme Read More …