NJOFTIM

important_notice

Njoftohen studentët dhe stafi i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup se prej datës 02 deri më 09 Janar 2017 do të jetë periudhë jo pune, kurse studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale do të zhvillojnë procesin arsimor në dy lëndë: E Read More …

“Kthimi i Omer Kaleshit”

7771

Galeria “Omer Kaleshi” në Universitetin “Nënë Tereza” – Shkup Në Institutin për Trashëgimi Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, u hapë ekspozita personale e piktorit me famë botërore, Omer Kaleshi. “Është kjo një ngjarje me dimensione historike” – tha Read More …