“Migrimet duhen hulumtuar”

migration1-537x350

UNT, themelohet “Qendra rajonale për demografi, migrim dhe mobilitet” Në kohët moderne, globalizimi dhe sfidat e shumëllojshme me të cilat po ballafaqohet shoqëria sot, na bën të vëmendshëm ndaj këtyre problematikave. Mbetet fakt se në shoqëritë e zhvilluara gjithnjë e Read More …

UNT tashmë pjesë e platformës EBSCO

EBSCO_Information_Services_logo

Universiteti “Nënë Tereza” – Shkup,  vazhdon me angazhimet serioze për inkuadrimin e këtij institucioni në platforma të rëndësishme ndërkombëtare. Në këtë kuadër, UNT,  është anëtarësuar në rrjetin e platformës kërkimore – shkencore EBSCO. Me 10 maj 2017, në hapësirat e Read More …