UNT NËNSHKROI DEKLARATËN PËR BASHKËPUNIM ME TË GJITHA UNIVERSITET SHQIPTARE NË SUAZA TË KONFERENCËS NË KORÇË ME TEMË “UNIVERSITETET SHQIPTARE PËRBALLË SFIDAVE TË HAPËSIRËS EVROPIANE TË ARSIMIT TË LARTË”

korce 4

Prorektori i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof.Dr. Bekim Fetaji dhe Dekani i Fakulteti të Shkencave Sociale Prof.Dr. Sunaj Raimi si dhe anëtari i senatit Prof.Dr. Mustafa Ibrahimi përfaq;suan UNT-në dhe morën pjesë në Korçë, në Konferencën e II-të të Read More …

UNT MERR PJESË NË TAKIMIN E RADHËS NË KUADËR TË PROJEKTIT e-VIVA, MBAJTUR NË UNIVERSITETIN E DUISBURG-ESSEN, GJERMANI

88210264_2794698717304210_8344818849912193024_o

Universiteti “Nënë Tereza” si pjesë e konsorciumit prej 16 partnerësh në themelimin dhe implementimin e projektit ndërkombëtar e-VIVA (Enhancing and Validating servIce related competences in Versatile learning environments in Western BAlkan Universities – Përmirësimi dhe vlerësimi i kompetencave të lidhura Read More …