Si të aplikojmë për punë praktike?

sssss

Trajnim njëditor: Si të aplikojmë për punë praktike?   Vendi: A308, Ndërtesa e Rektoratit, Universiteti Nënë Tereza Koha: 14:00 – 16:00 Data: 29.03.2018   Trajnimi ka për qëllim aftësimin e studentëve për të aplikuar në mënyrë të suksesshme dhe për Read More …

Punë praktike në EVN Maqedoni

po golemina

Përvoja e parë profesionale në EVN mund të fitohet duke qenë student. Ju ofrojmë aktivitete interesante, punë me mentor, trajnime, shoqërim, aftësi të reja, mundësi të shkëlqyer për zbatim praktik të njohurive akademike.

Ekipi UNT-së ska të ndalur..

DSC_0621

Sot Universiteti ynë vazhdoi me promovimin e fakulteteve dhe drejtimeve të tij. Promovimi i sotshëm shumë shpresëdhënës u realizua para nxënësve të shkollës së mesme”Marija Kiri Skllodovska”  dhe nxënësve të medreses së Shkupit”Isa Beu”. Ky promovim do të ishte i Read More …