Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

𝐔𝐍𝐓 – 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐫𝐣𝐞 𝐩ë𝐫 𝐩𝐮𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐧ë 𝐤𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧ë𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐭ë𝐧 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐭ë 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭ë𝐯𝐞

𝐔𝐍𝐓 – 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐫𝐣𝐞 𝐩ë𝐫 𝐩𝐮𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐧ë 𝐤𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧ë𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐭ë𝐧 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐭ë 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭ë𝐯𝐞

Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup, në bashkëpunim me Kolegjin ‘Universum’,  Kolegjin ‘IBCM’, Universitetin “Kadri Zeka”, Universitetin “Fehmi Agani”, dhe universitet tjera nga Shqipëria, në formë partneriteti organizojnë për të katërtën herë me rradhë Konferencën Kombëtare Shkencore të Studentëve. Punimet pranohen Read More ... ...
UNT ORGANIZON PUNËTORI PËR STUDENTËT POTENCIAL

UNT ORGANIZON PUNËTORI PËR STUDENTËT POTENCIAL

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟐 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Fakulteti i Shkencave Teknike, pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, organizon 𝐃𝐢𝐭ë 𝐭ë 𝐡𝐚𝐩𝐮𝐫 më datë 𝟎𝟕 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 ora 12:30,  për maturantët e shkollave të mesme. Ky aktivitet me temë: “Sfidat e përzgjedhjes së Read More ... ...
Thirrje për punë praktike

Thirrje për punë praktike

Të nderuar, Në vazhdim do të gjeni informacion për programin për internship nga kompania Makedonski Telekom. Mundësi për aplikim kanë studentët nga të vitit II,III, IV, si dhe studentët në studime master. Të interesuarit mund të aplikojnë për një ose Read More ... ...
𝐀𝐌𝐁𝐀𝐒𝐀𝐃𝐀 𝐄 𝐊𝐎𝐒𝐎𝐕Ë𝐒 𝐍𝐃𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐑Ë𝐍𝐉𝐎𝐇𝐉𝐄 𝐏Ë𝐑 𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈𝐍 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈

𝐀𝐌𝐁𝐀𝐒𝐀𝐃𝐀 𝐄 𝐊𝐎𝐒𝐎𝐕Ë𝐒 𝐍𝐃𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐑Ë𝐍𝐉𝐎𝐇𝐉𝐄 𝐏Ë𝐑 𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈𝐍 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Rektori Prof. Dr. Aziz Pollozhani mirëpriti Ambasadorin e Republikës së Kosovës në RMV, Shkelqësinë e Tij Z. Gjergj Dedaj. Rektorit Pollozhani i’u nda mirënjohje nga Ambasada e Read More ... ...
𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈 𝐏𝐫𝐨𝐟.𝐝𝐫. 𝐀𝐙𝐈𝐙 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐈 𝐓𝐀𝐊𝐈𝐌 𝐌𝐄 𝐙𝐕.𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐃𝐇𝐄 𝐋𝐈𝐃𝐇𝐉𝐄𝐕𝐄, 𝐳. 𝐁𝐄𝐊𝐈𝐌 𝐑𝐄𝐗𝐇𝐄𝐏𝐈

𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈 𝐏𝐫𝐨𝐟.𝐝𝐫. 𝐀𝐙𝐈𝐙 𝐏𝐎𝐋𝐋𝐎𝐙𝐇𝐀𝐍𝐈 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐈 𝐓𝐀𝐊𝐈𝐌 𝐌𝐄 𝐙𝐕.𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐃𝐇𝐄 𝐋𝐈𝐃𝐇𝐉𝐄𝐕𝐄, 𝐳. 𝐁𝐄𝐊𝐈𝐌 𝐑𝐄𝐗𝐇𝐄𝐏𝐈

𝗦𝗵𝗸𝘂𝗽, 𝟭𝟲 𝗺𝗮𝗿𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟭 – Rektori Prof. dr. Aziz Pollozhani realizoi takim pune me zv. Ministrin e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi. Temë diskutimi ishte dhe çështja e kompleksit Universitar të hapësirës së re qe u dedikua Read More ... ...

Тë nderuar maturantë, Ju informojmë se më datë 𝟕 𝐏𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 (e mërkurë) në ora 𝟏𝟗:𝟎𝟎, Fakulteti i Shkencave të Informatikës organizon 𝐃𝐈𝐓Ë 𝐓Ë 𝐇𝐀𝐏𝐔𝐑 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄. Informacion rreth regjistrimit të studentëve të rinj në vitin akademik 2020/2021, për programet studimore Read More ... ...
VIJOJNË MBROJTJET PUBLIKE NË CIKLIN E DYTË PRANË UNT-së

VIJOJNË MBROJTJET PUBLIKE NË CIKLIN E DYTË PRANË UNT-së

Shkup, 10 mars 2021 – Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave Teknike, realizohen dy mbrojtje publike të ciklit të dytë. Kandidatja për magjistër në drejtimin Inxhinieri ekonomike dhe menaxhment, Nermine Zejnullahi, me sukses mbrojti Read More ... ...
𝐌𝐄 𝐑𝐀𝐒𝐓𝐈𝐍 𝐄 𝟖 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐈𝐓 – 𝐋𝐔𝐋𝐄 𝐏Ë𝐑 𝐉𝐔𝐒𝐓𝐈𝐍𝐀 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏𝐈𝐍

𝐌𝐄 𝐑𝐀𝐒𝐓𝐈𝐍 𝐄 𝟖 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐈𝐓 – 𝐋𝐔𝐋𝐄 𝐏Ë𝐑 𝐉𝐔𝐒𝐓𝐈𝐍𝐀 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏𝐈𝐍

Në përkujtim të Justina Shkupit, një emër i madh, i harruar në sirtaret e historisë 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 8 𝐦𝐚𝐫𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, 8 Marsin – ditës inernacionale të gruas ia përkushton Justina Shkupit, infermieres shqiptare të Luftës Read More ... ...
𝐔𝐑𝐈𝐌𝐄 𝟕 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐈 – 𝐃𝐈𝐓𝐀 𝐄 𝐌Ë𝐒𝐔𝐄𝐒𝐈𝐓

𝐔𝐑𝐈𝐌𝐄 𝟕 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐈 – 𝐃𝐈𝐓𝐀 𝐄 𝐌Ë𝐒𝐔𝐄𝐒𝐈𝐓

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, të gjithë pedagogëve, stafit administrativ dhe punonjësve të arsimit, ua uron 7 Marsin – Ditën e Mësuesit. 7 Marsi është ditë e shënuar në historinë e arsimit në gjuhën shqipe, Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn