Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

𝐁𝐄𝐒𝐈𝐑 𝐈𝐁𝐈𝐒𝐇𝐈 𝐌𝐀𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈 𝐌Ë 𝐈 𝐑𝐈 𝐈 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë

𝐁𝐄𝐒𝐈𝐑 𝐈𝐁𝐈𝐒𝐇𝐈 𝐌𝐀𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈 𝐌Ë 𝐈 𝐑𝐈 𝐈 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë

Shkup, 28 dhjetor 2020 – Në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup, Fakultetin e Shkencave Sociale, kandidati Besir Ibishi sot morri titullin Magjistër, pasi mbrojti me sukses temën: “Përfshirja sociale dhe administrimi i shërbimeve sociale: Qasja në shërbimet sociale të sektorit Read More ... ...
𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë 𝐓Ë 𝐔𝐍𝐓-𝐒Ë 𝐍Ë 𝐅𝐎𝐑𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐁𝐈𝐒𝐄𝐃𝐔𝐄𝐒 𝐌𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐄 𝐉𝐀𝐒𝐇𝐓Ë𝐌 𝐁𝐔𝐉𝐀𝐑 𝐎𝐒𝐌𝐀𝐍𝐈𝐈

𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë 𝐓Ë 𝐔𝐍𝐓-𝐒Ë 𝐍Ë 𝐅𝐎𝐑𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐁𝐈𝐒𝐄𝐃𝐔𝐄𝐒 𝐌𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐄 𝐉𝐀𝐒𝐇𝐓Ë𝐌 𝐁𝐔𝐉𝐀𝐑 𝐎𝐒𝐌𝐀𝐍𝐈𝐈

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩,  𝟐𝟓 𝐃𝐡𝐣𝐞𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟎 Studentë të Fakultetit të Shkencave Sociale, pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, të prirë nga Prof. dr. Argëtim Saliu zhvilluan sot vizitë zyrtare në Ministrinë e Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku u pritën Read More ... ...
PESË VITE NGA THEMELIMI I UNIVERSITETIT “NËNË TEREZA” NË SHKUP

PESË VITE NGA THEMELIMI I UNIVERSITETIT “NËNË TEREZA” NË SHKUP

INSTITUCIONI I SHKENCËS, EMANCIPIMIT DHE BARAZISË  Me rastin e pesë vjetorit të miratimit të Ligjit për Themelimin e Universitetit “Nënë Tereza”, Senati i Universitetit mbajti një Seancë solemne në të cilën shprehu mirënjohjen e tij për besimin e treguar nga iniciatorët për themelimin Read More ... ...
TEMA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË MIGRANTËVE KËTË VIT ËSHTË RI-IMAGJINIMI I LËVIZJES NJERËZORE

TEMA E DITËS NDËRKOMBËTARE TË MIGRANTËVE KËTË VIT ËSHTË RI-IMAGJINIMI I LËVIZJES NJERËZORE

SHKUP/SASSARI DHJETOR 2020 Me rastin e 18 dhjetorit- Ditës Ndërkombëtare të Migrimit, studentët e programit studimor të dyfishtë Master në Menaxhim të Migrimeve pranë Universitetit të Sassarit kanë publikuar një Deklaratë të hapur lidhur me rëndësinë e çështjes së migrimit, Read More ... ...
CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS+

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS+

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS + ACTION 1: INDIVIDUAL MOBILITY FOR STUDENTS AND TEACHING STAFF for academic 2020/2021 year   The International Relations Office would like to kindly inform you that the “Call for Applications for Student and Read More ... ...
STUDENTI I UNT-së, ENDRIT RUSHITI SJELL NË PAH APLIKACIONIN E TRETË ME RRADHË PËR TË GJITHË PËRDORUESIT E PLATFORMËS “LINKEDIN”

STUDENTI I UNT-së, ENDRIT RUSHITI SJELL NË PAH APLIKACIONIN E TRETË ME RRADHË PËR TË GJITHË PËRDORUESIT E PLATFORMËS “LINKEDIN”

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟗.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎 – Stundenti i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës, dega Informatikë Endrit Rushiti, sjell një tjetër aplikacion tërheqës këtë herë ky aplikacion i’u dedikohet të gjithë përdoruesëve të platformës “LINKEDIN” Sa për rikujtim Read More ... ...
𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐔𝐀𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌𝐈 𝐌𝐄 𝐁𝐈𝐁𝐋𝐈𝐎𝐓𝐄𝐊Ë𝐍 𝐍𝐀𝐂𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐄 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟑.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎

𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐔𝐀𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌𝐈 𝐌𝐄 𝐁𝐈𝐁𝐋𝐈𝐎𝐓𝐄𝐊Ë𝐍 𝐍𝐀𝐂𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐄 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟑.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Bibliotekën nacionale universitare ‘Shën Klimenti i Ohrit’ në Shkup. Me këtë memorandum dy institucionet, në ineteres të përbashkët do të bashkëpunojnë në sferën e arsimit, sigurimin e analizave të nevojshme shkencore, Read More ... ...
STUDENTËT E SPORTIT PRANË UNT-SË NË TRAJNIM NË NATYRË

STUDENTËT E SPORTIT PRANË UNT-SË NË TRAJNIM NË NATYRË

Shkup, 30.11.2020 Studentët e Programit studimor “Sporti dhe shkencat sportive” nga Fakulteti i Shkencave Sociale pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, për shkak të gjendjes pandemike, për të evituar mundësinë e infektimit nga virusi Covid 19, lëndën e mbajnë në natyrëm, nëpër vendet e posaçme Read More ... ...
𝐔𝐫𝐢𝐦 𝐢 𝐑𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë, 𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐝𝐫. 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐏𝐨𝐥𝐥𝐨𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢 𝐩ë𝐫 𝟐𝟖 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 – 𝐃𝐢𝐭ë𝐧 𝐞 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫

𝐔𝐫𝐢𝐦 𝐢 𝐑𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë, 𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐝𝐫. 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐏𝐨𝐥𝐥𝐨𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢 𝐩ë𝐫 𝟐𝟖 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 – 𝐃𝐢𝐭ë𝐧 𝐞 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫

Të dashur studentë, Të nderuar mësimdhënës, Të dashur bashkëkombas, Këto ditë të ftohta nëntori, janë çastet më të mira për të reflektuar për të kaluarën tonë të lavdishme, për luftërat dhe betejat e shumta që zhvilluan për këtë ditë Pirro, Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn