Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

𝐄𝐤𝐢𝐩𝐢 𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 “𝐍ë𝐧ë 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐳𝐚” 𝐧ë 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩 𝐦𝐨𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝐩𝐮𝐧ë𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧ë 𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐮𝐚𝐫 𝐧ë 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë 𝐧𝐠𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐕𝐓𝐞𝐜𝐡!

𝐄𝐤𝐢𝐩𝐢 𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢𝐭 𝐭ë 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 “𝐍ë𝐧ë 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐳𝐚” 𝐧ë 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩 𝐦𝐨𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝐩𝐮𝐧ë𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧ë 𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐮𝐚𝐫 𝐧ë 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë 𝐧𝐠𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐕𝐓𝐞𝐜𝐡!

𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë 𝟐𝟓-𝟐𝟔 𝐬𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Përshpejtimi i modernizimit të universiteteve në Ballkanin Perëndimor, duke përfshirë Teknologjitë Virtuale (Projekti VTech), ishte temë e punëtorisë që u organizua në Tiranë me temë ‘Shkëmbimi i hulumtimeve rajonale mbi përdorimin e AR/VR në metodologjitë Read More ... ...
𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë𝐓 𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐙𝐇𝐕𝐈𝐋𝐋𝐔𝐀𝐍 𝐓𝐑𝐀𝐉𝐍𝐈𝐌 𝐍Ë 𝐒𝐊𝐈𝐉𝐈𝐌

𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë𝐓 𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐙𝐇𝐕𝐈𝐋𝐋𝐔𝐀𝐍 𝐓𝐑𝐀𝐉𝐍𝐈𝐌 𝐍Ë 𝐒𝐊𝐈𝐉𝐈𝐌

𝐊𝐨𝐝𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐥𝐢𝐭, 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐯ë 𝟐𝟓 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 Studentët e programit studimor ‘Sporti dhe Shkenca Sportive’, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, realizuan me sukses kursin 7 ditor të skijmit në Kodrën e Diellit. Studentët u Read More ... ...
UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME AGJENCINË PËR SIGURI KOMBËTARE

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME AGJENCINË PËR SIGURI KOMBËTARE

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟗 𝐬𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Rektori Pollozhani i shoqëruar nga Kryetari i Senatit si dhe Sekretari i Përgjithshëm gjatë takimit me drejtorin Dimovski nënshkruan Memorandum që ka për qëllim zgjërimin e bashkëpunimit të ndërsjellë përmes shkëmbimit të mendimeve shkencore, profesionale, Read More ... ...
𝐑𝐄𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀 𝐏𝐎, 𝐏𝐎𝐑 ….?

𝐑𝐄𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀 𝐏𝐎, 𝐏𝐎𝐑 ….?

Shkrim i radhës i rektorit të UNT-së, Prof. dr. Aziz Pollozhani i botuar në numrin e sotëm të gazetës ditore KOHA. 𝐑𝐄𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀 𝐏𝐎, 𝐏𝐎𝐑 .? 𝐀𝐳𝐢𝐬 𝐊. 𝐏𝐨𝐥𝐥𝐨𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢 Rezultatet e nxënësve tanë në testimet ndërkombëtare, në kontinuitet janë ndër më Read More ... ...
MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË INFORMATIKËS

MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË INFORMATIKËS

Shkup, 31 dhjetor 2020 – Më datë 30.12.2020 në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, kandidati për magjistër në drejtimin Matematikë- Informatikë për mësimdhënie, Liridon Zenku, me sukses mbrojti temën e parë të magjistraturës në këtë fakultet. Liridon Zenku Read More ... ...
VIJOJNË MBROJTJET PUBLIKE E CIKLIT TË DYTË PRANË UNT-së

VIJOJNË MBROJTJET PUBLIKE E CIKLIT TË DYTË PRANË UNT-së

Shkup, 31 dhjetor 2020 – Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës, më datë 30.12.2020 kandidati për magjistër në drejtimin Matematikë- Informatikë për mësimdhënie, Dardan Bilalli, me sukses mbrojti temën e magjistraturës. Dardan Read More ... ...
REALIZOHET ME SUKSES MBROJTJA PUBLIKE E CIKLIT TË DYTË NË UNT

REALIZOHET ME SUKSES MBROJTJA PUBLIKE E CIKLIT TË DYTË NË UNT

Shkup, 31 dhjetor 2020 – Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës më datë 30.12.2020 kandidati për magjistër në drejtimin Matematikë- Informatikë për mësimdhënie, Ilir Demiri, me sukses mbrojti temën e magjistraturës. Ilir Read More ... ...
𝐕𝐈𝐓 𝐈 𝐒𝐔𝐊𝐒𝐄𝐒𝐒𝐇Ë𝐌 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊, 𝐍Ë 𝐍𝐉Ë 𝐕𝐈𝐓 𝐓Ë 𝐌𝐁𝐑𝐀𝐏𝐒𝐇𝐓 𝐊𝐀𝐋𝐄𝐍𝐃𝐀𝐑𝐈𝐊

𝐕𝐈𝐓 𝐈 𝐒𝐔𝐊𝐒𝐄𝐒𝐒𝐇Ë𝐌 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊, 𝐍Ë 𝐍𝐉Ë 𝐕𝐈𝐓 𝐓Ë 𝐌𝐁𝐑𝐀𝐏𝐒𝐇𝐓 𝐊𝐀𝐋𝐄𝐍𝐃𝐀𝐑𝐈𝐊

Më shumë profesionistë, të diplomuar, të magjistruar, më shumë kuadër të mirëfilltë… Të dashur studentë, Të nderuar kolegë, Përfunduam një vit kalendarik, të gjatë, të vështirë, të rëndë. Shumë gjëra ndodhën, shumë të tjera akoma vazhdojnë të ndodhin. Paraqitja e Read More ... ...
KONKURS – AFATI I DYTË I REGJISTRIMIT (CIKLI I DYTË) 

KONKURS – AFATI I DYTË I REGJISTRIMIT (CIKLI I DYTË) 

Shkup, 30 dhjetor 2020 – Universitetin “Nënë Tereza“ në Shkup shpalli të hapur Konkursin për regjistrimin e studentëve në ciklin e dytë të studimeve në programet studimore në vitin akademik 2020/2021. Të gjithë kandidatët dokumentet e tyre për aplikim duhet Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn