UNT ZHVILLOI KONFERENCËN E TRETË NDËRKOMBËTARE “DREJT ZHVILLIMEVE TË QËNDRUESHME” ME NUMËR REKORD PJESËMARËSISH

Print

Shkup, 25.10.2019 Për të tretën herë me radhë Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, zhvilloi Konferencën ndërkombëtare me temë “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm”, ku pjesëmarrës ishin ministra, deputetë, rektorë, profesorë si dhe ekspertë të njohur të fushës nga Shqipëria, Kosova, Kroacia, Hungaria, Shtetet e Read More …

UNT TË PREMTEN ZHVILLON KONFERENCËN E TRETË NDËRKOMBËTARE “DREJT ZHVILLIMEVE TË QËNDRUESHME” ME PJESËMARËS NGA TRE KONTINENTE

foto konferenca

Shkup, 22.10.2019 Për të tretën herë me radhë Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, të premten, më 25 nëntor 2019, organizon Konferencën tradicionale ndërkombëtare me temë “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm”, ku të ftuar janë rektorë, profesorë, ekspertë të njohur të fushës nga Shqipëria, Kosova,Kroacia, Read More …

STUDENTËT E DIPLOMUAR TË UNT-SË STORJE SUKSESI

4-Lugina Summer School

Ua prezentojmë Arta Qerimin, të diplomuaren krenare të UNT-së Studentja tashmë e diplomuar, e programit studimor ‘Studime Europiane’ pranë Fakultetit të Shkencave Socialetë UNT-së, Arta Qerimi, pas diplomimit, ka ndërmarrë një sere aktivitetesh pas mbarimit të studimeve. E pajisur me Read More …

‘ERASMUS +’ MOBILITET I KUADRIT AKADEMIK

5555555555555555555555

Gabrovë, Shtator 2019 Prorektori për Mësimdhënie dhe Profesor i UNT,  Prof. Inor. Dr. Zoran Trifunov nga 16 deri 20 shtator 2019 vizitoi Universitetin Teknik të Gabrovos në Bullgari, në kuadër të Programit ‘Erasmus +’ të Mobilitetit të Stafit Akademik. Profesori Read More …

UNT nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Sh.A. MEPSO

DSC_0953

Shkup, 02.10.2019 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Shoqatën aksionare MEPSO, përmes së cilit do të zhvillohen mundësitë për bashkëpunim ndëristitucional. Dy nënshkruesit e Memorandumit, rektori i  Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof.dr. Aziz Pollozhani dhe drejtori i Sh.A. Read More …