TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

logo word. png

Deri tek: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup Rr..Slavej Planina, nr. 2, 1000 Shkup TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI Dridhjet e mbrëmjes së kaluar nga tërmeti në Shqipëri që akoma po ndjehen, dridhen dhe vazhdojnë të lëndojnë zemrat tona. Stafi Read More …

111 VJET NGA KONGRESI I MANASTIRIT

manastiri 1908 3

111 vjet më parë, patriotë, intelektualë, klerikë, atdhedashës e liridashës shqiptar u mblodhën në Manastir për një qëllim të vetëm, standardizimin e alfabetit të gjuhës shqipe. Këtë takim historia e quajti Kongresi i Manastirit, ose Kongresi i Alfabetit, krijimi i Read More …