Prof. Dr. Venelin TERZIEV zhvilloi ligjeratë para studentëve të UNT-së lidhur me përvojat bullgare para, gjatë dhe pas anëtarësimit në BE 

zzzz

 Shkup, 28.02.2019 Sot në organizim të Fakultetit të Shkencave Teknike të UNT-së u organizua një ligjeratë nga ligjeruesi i ftuar Prof. Dr .Venelin TERZIEV, profesor nga Universiteti ‘Angel Kançev’ të Republikës së Bulgarisë.  Profesor Terziev, i cili është ligjërues në disa universitetete në Bullgari, rajon dhe në botë, ka mbrojtur dy tema të magjistraturës dhe 3 të doktoraturës, ka botuar mbi 100 punime Read More …

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, sot zhvilloi seminar me temë “Metodat e Avancuara Të Mësimdhënies në Arsimin e Lartë”

cover

Shkup, 22.02.2019 Në seminar ku morrën pjesë profesorët, asistentët dhe kuadri i angazhuar i UNT-së, me ligjerata u paraqitën Prof. Dr. Azis Pollozhani në temë ”Shkenca në funksion të mësimdhënies”,   Prof. Dr. Zoran T. Popovski  me temë ”Mësimdhënia në arsimin e lartë”,  Prof. Dr. Read More …