Profesori i UNT-së Prof. Dr. Bekim Fetaji zhvilloi ligjeratë në Konferencën e 8-të ndërkombëtare për teknologjitë e përparuara në Sarajevë

BEKIM FETAJI 4

Sarajevë, 27.08.2019  Profesori i UNT-së Prof.dr. Bekim Fetaji gjatë vizitës së punës në Sarajvë të Bosnjë e Hercegovinës, në cilësinë e përfaqësuesit të UNT-së zhvilloi ligjeratë në Konferencën e 8-të ndërkombëtare për teknologjitë e përparuara (“8th International Conference on Advanced Technologies Read More …

Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 vjetorit të lindjes së nobelistes shqiptare Gonxhe Bojaxhiu- Shënjtores Nëna Terezë

DELEGACUIONI I UNT-SE NE NDERIM TE 109 VJETORIT TE NENES TEREZE

Shkup, 26.08.2019 Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, i përbërë nga Prorektori i UNT-së Prof. Dr. Rizvan Sulejmani, kryetari i Senatit të UNT-së Prof. dr.Blerim Saiti dhe pedagogë të këtij universiteti sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 Read More …