Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, prezantoi programet studimore para maturantëve të shkollave të mesme në Strugë

123

Strugë, 28.03.2019 Një grup profesorësh nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, në kuadër të njoftimit të maturantëve me programet studimore që ofron UNT-ja, qëndroi në Strugë ku vizitoi shkollën e mesme profesionale ‘Niko Nestor’ dhe gjimnazin ‘Ibrahim Temo’. Maturantët e këtyre dy shkollave u informuan me Read More …

UNIVERSITETI ,,NËNË TEREZA” NË SHKUP NËNSHKROI MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM ME INSPEKTORATIN SHTETËRORË TË AMBIENTIT JETËSOR

DSC_0565

SHKUP, 20.03.2019 Rektori i Universitetit ,,Nënë Tereza” në Shkup, Prof. Dr. Aziz Pollozhani dhe Drejtori i Inspektoratit Shtetërorë të ambientit jetësor  z. Fejzulla Spahia nënshkruan Memorandum për bashkëpunim. Me nënshkrimin e këtij memorandumi vendosen themelet e bashkëpunimit të mëtejmë për Read More …