Studentët e UNT-së mysafir në ALSAT-M

thumbnail_IMG-a3c967be1f6a474df6eccb58da6d69cf-V

Stundentët e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, nga programi studimor ‘Media dhe Komunikim Nderkulturor’ ishin mysafirë në emisionin e mëngjesit ‘Dita e Re’ në televizionin kombëtar Alsat-M, ku me moderatoren Xhaka Jonuzi biseduan për dëshirat dhe ëndrrat e tyre. Ata Read More …

STUDENTËT E DIZAJNIT DHE MODËS DEFILUAN NË SHESHIN KRYESOR TË SHKUPIT

thumbnail_b2c2cac5-4a82-4584-b72d-d6263827e7f2

Shkup, 29.05.2019 Studentët e UNT-së, nga programi i studimit “Dizajnim dhe modelim tekstili” nën kudesin e mentorit të tyre, profesoreshës Nevenka Todorovska, realizuan një defilim të quajtur  “Illuminated Deconstruction” (Dekonstruktimi i Ndriçuar). Defilimi, i cila u zhvillua më 21.05.2019, nga ora 16.00- deri në orën 19.00, filloi nga Rektorati i UNT-së, vazhdoi nëpër  ‘Parkun Read More …

Aktiviteti “PEACE LETTERS”

DSC_0644

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit “Nënë Tereza” u organizua aktiviteti “PEACE LETTERS” me nismë të IPYG (International Peace Youth Group) nga Koreja e Jugut, dhe me angazhim të studentëve të UNT. Me anë të këtij organizimi, Read More …

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup zhvilloi Konferencën shkencore ‘Migrimi, mobiliteti dhe mirëqenia sociale në kontekstin e integrimit euro-atlantik’

DSC_0262

Shkup, 11.05.2019  Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup zhvilloi Konferencën shkencore ‘Migrimi, mobiliteti dhe mirëqenia sociale në kontekstin e integrimit euro-atlantik’ në të cilën kontribut të tyre dhanë ekspertë nga vendi, Austria, Gjermania, Spanja, Irani, Kosova, Shqipëria dhe Turqia.   Hapjen Read More …